Bergen vest danseklubb

Påmelding våren 2024

LES før påmelding:

Kurs må betales ved påmelding, og da har du garantert plass. VIKTIG!! gjør avtaler før dere melder dere på kurs. Det koster klubben å bruke påmeldingssystemet og vi må refundere påmeldingsavgift. Vi må ta et gebyr på kr 50,- for å refundere om dere meldere dere på flere kurs og må bytte. Vi kan bytte kurs enkelt for dere.

Du må sørge for at det er danser som er påmeldt, og at du huker av for kurs og evt. rabatter

Dersom noen trenger å utsette betaling, kontakt oss: bvd@bvdanseklubb.com

BINDENDE PÅMELDING. Melder du deg av etter første gang tar vi betalt for prøvetime kr 150,-

Fra andre kursuke kan man ikke få penger refundert.

BEGRENSET PLASS PÅ KURSENE.

Nå må du først registrere deg inn. dersom du er registrert fra før starter du å fylle ut, så kommer det opp en melding om at bruker er registrert fra før og om du vil bruke den bruker. TRYKK JA.

Her må du velge de kursene du ønsker å delta på.

Dersom du/dere melder dere på flere kurs er det viktig at dere merker av for hvor mange kurs det er, for å få rabatt for flere kurs. Rabatt velges som tillegg for å få fratrekk i prisen før kortbetaling.

Før du betaler, må du sjekke følgende:

Har vi meldt på riktig kurs?

Dersom man er påmeldt flere kurs, har vi trykt på riktig rabatt?

For å få rabatt når man går på mer enn et kurs, må man huske å krysse av for det. Rabatt gjelder ikke dansekvelder swing og Jazz compani.

RABATT GJELDER IKKE SØSKEN: VI HAR IKKE SØSKENMODERASJON. Vi har valgt å holde pris nede for alle dansere

Foresatte må skrive navnet sitt i kommentarfeltet. Foresatte skal ikke skrive sitt navn i påmelding. Skriv barnets navn.befaler alle å installere SPOORTZ appen, og logge seg inn med brukernavn og passord til DANSER, ikke foresatt.

Der kan man melde fra om man kommer på trening eller ikke, Spoortz appen er vår kommunikasjonskanal, for raske beskjeder.

VIKTIG at alle har denne appen. Spoortz appen er også vår smittesporingsmulighet.

PÅMELDING er registrert når du har betalt.

Kontroller at pris kommer fram oppe i høyre over kursene. Du må da ha betalt for kurs og medlemsavgift for å ha godkjent betaling. Du er ikke påmeldt om det står kr 200,- til betaling. Husk å krysse av for kurs og antall kurs dersom man melder seg på flere kurs. Da vil du få rabattene.

Medlemsavgift på kr 200,- kommer i tillegg. Betales av alle. Vi må betale Norges Danseforbund kr 100,- pr medlem hvert år.

Start Date
22.01.2024